Nya startdatum för Medicinsk yoga

Mediyoga innefattar mjuka kroppsövningar, sittande på golv eller stol samt liggande på matta på golvet. Yogan fokuserar kring andningsövningar, koncentrationstekniker, djupavslappning och meditation. Målet är att hitta effektiva och medvetna metoder som sedan kan användas för eget bruk.

Under 5 tillfällen, á 60 min, utövas enkla men kraftfulla övningar där du lär dig andningstekniker som minskar stress och ger avspänning. Det ökar även din rörlighet och cirkulation. Lediga kläder är bäst att träna i, generellt blir du inte blir svettig av träningen.

Nya startdatum för Mediyoga är onsdag 13 mars kl. 08:10, onsdag 10 april kl. 16:00 och torsdag 25 april kl. 16:00.

För mer info maila:

Leg Fysioterapeut Jimmy Englund
jimmy@sthlmkirorehab.se

Leg Fysioterapeut Cecilia Nilsson
cecilia@sthlmkirorehab.se

Tidsbokningen
tidsbokningen@sthlmkirorehab.se