karin_jernlås.jpg

Karin Jernlås

Leg Kiropraktor
karin@sthlmkirorehab.se
Utbildad och legitimerad kiropraktor, Anglo European College of Chiropractic i England. Arbetar mycket efter Gonsteadtekniken. Främsta intresset utöver kiropraktik är kampsport. 
robert_klinkenberg.jpg

Robert Klinkenberg

Leg Kiropraktor
robert@sthlmkirorehab.se
Utbildad och legitimerad kiropraktor, Anglo European College of Chiropractic i England. Har därefter arbetat både i England och Sverige som kiropraktor. Arbetar framför allt med rygg- och nackbesvär. Är personligen intresserad av triathlon och löpning.
sofie_björklund.jpg

Sofie Björklund

Leg Kiropraktor
sofie@sthlmkirorehab.se
Utbildad och legitimerad kiropraktor, Anglo European College of Chiropractic i England.  Flera års erfarenhet av kiropraktorvård för patienter i alla åldrar.  Utövar själv yoga och har stort intresse för hälsa.
 
 
thomas_endler.jpg

Thomas Endler

Leg Kiropraktor
thomas@sthlmkirorehab.se
Utbildad och legitimerad kiropraktor, Anglo European College of Chiropractic i England. Verksamhetschef på Stockholms Kiropraktor & Rehabklinik. Utbildad i funktionell neurologi och Applied kinesiologi. Har lång erfarenhet och har bland annat arbetat som kiropraktor för Sverige under två olympiska spel. Även arbetat för en rad olika elitföreningar i ishockey.